Διάφορα θέματα ποικίληs ύληs

Weramouse V2…ένα ποντίκι μικρό, ασύρματο και στον αέρα!



Weramouse V2…ένα ποντίκι μικρό, ασύρματο και στον αέρα!

4 Μαΐου 2009, 13:47


Αν είστε από εκείνους τους χρήστες που το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας το περνάτε πάνω από ένα υπολογιστή, διαβάζοντας και πληκτρολογώντας σίγουρα θα έχετε βιώσει τις συνέπειες. Στην περίπτωση μάλιστα που χρησιμοποιείτε laptop / netbook, οι επιπτώσεις είναι ακόμα πιο άμεσες και έντονες, όπως «πιάσιμο» του αυχένα και πόνοι, υπερκόπωση του χεριού που χειρίζεται το trackpad του laptop ή το mouse που έχετε συνδέσει.

Ακόμα και με χρήση mouse έναντι του trackpad, πάλι θα δημιουργηθούν προβλήματα καθώς μετά από αρκετές ώρες χρήσης, η στάση του σώματος που παίρνουν ασυναίσθητα οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν ένα ποντίκι, έχει άσχημες και επίπονες συνέπειες. Την λύση σε όλα αυτά την προσφέρει το Weramouse V2.

Με λίγα λόγια είναι το ποντίκι το οποίο μπορείτε να το «φορέσετε» στο χέρι σας, λόγω της σχεδίασή του που διαθέτει μια λαβή ώστε να το κρατάτε είτε με το αριστερό είτε με το δεξί χέρι. Όμως όπως είπαμε, στον αέρα. Χωρίς καλώδιο αλλά κυρίως χωρίς την ανάγκη να υπάρχει χώρος στο γραφείο / τραπέζι για να το κινείτε. Αυτό το καταφέρνει επειδή στην πραγματικότητα δεν είναι ένα mouse αλλά ένα trackball, δηλαδή έχει μια μπίλια η οποία αντικαθιστά όταν την περιστρέφετε / κυλάτε την κίνηση του κανονικού ποντικιού.

Άρα τέλος οι πόνοι και τα πιασίματα στους καρπούς, ώμους και αυχένα. Έχει εμβέλεια 8 μέτρων, διάρκεια πλήρους φόρτισης έως και 28 ώρες και στο πακέτο αγοράς θα βρείτε όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά (όπως το καλώδιο USB για την φόρτιση της μπαταρίας μέσω του υπολογιστή). Λειτουργεί σε PC αλλά και σε Mac. Τιμή αγοράς: περίπου 75 ευρώ. (περισσότερες πληροφορίες:

zougla



Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: